FIFA CHAMPIONSHIP LEAGUE EUROPA LEAGUE EPL SERIE A BUNDESLIGA LA LIGA LIGUE 1

Сервисот за резултати во живо на Rezultati.mk овозможува следење на резултати во живо од повеќе од 100 фудбалски лиги, турнири и купови при тоа давајќи информации за стрелци на головите, резултати на полувреме, евиденција на црвени картони, евиденција на жолти картони, звучни известувања при постигнување на гол на селектираните натпревари и други информации за резултати во живо. Страната со фудбалските резултати во живо автоматски се ажурира секои 10 секунди. Rezultati.mk исто така нуди бесплатно следење на напревари во фудбал во живо на вашиот компјутер, статистика за светските фудбалски лиги, табели, споредба на коефициенти и пад на коефициенти.